AM geeft startsein bouw woningen De Reder Het Vervolg in Scheveningen

14 januari 2016 08:41 - AM bv
Artists impression De Reder Het Vervolg in Scheveningen

Wethouder Boudewijn Revis verricht officiële handeling

Scheveningen, 13 januari 2016 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM geeft vrijdag 15 januari het officiële startsein voor de realisatie van de zeventien appartementen en negen Rederwoningen XL in het project De Reder Het Vervolg. Dit betreft een uitbreiding op het eerder gerealiseerde plan De Reder op Scheveningen met onder meer een appartementengebouw met 52 appartementen en negen Rederwoningen XXL. Alle 26 woningen zijn verkocht en worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2017 opgeleverd. Wethouder Boudewijn Revis verricht de officiële handeling tijdens de feestelijke bijeenkomst voor kopers en andere betrokkenen.

Het ontwerp van de woningen komt van AWG Architecten in Antwerpen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren van 126 m² voor een driekamerappartement tot en met 176 m² voor het penthouse. De prijzen van de appartementen waren vanaf € 400.000,- (driekamerappartement) tot en met € 955.000,- v.o.n. (penthouse) inclusief een parkeerplaats in de parkeergarage. De Rederwoningen XL hebben een royale woonoppervlakte van circa 150 m² en de prijzen zijn van € 370.000,- tot en met € 385.000,- v.o.n. inclusief een parkeerplaats in de parkeergarage. De bouw van de woningen is in handen van BAM Woningbouw.

De appartementen van De Reder het Vervolg liggen direct tegenover de scheepsdoorvaart tussen de Eerste en Tweede Binnenhaven. De toekomstige bewoners kunnen straks in hun nieuwe woning op deze unieke locatie genieten van een ruim uitzicht over het levendige havengebied in Scheveningen.

Officiële handeling

In het kader van de start bouw is een feestelijke bijeenkomst georganiseerd voor kopers en andere betrokkenen. Wethouder Boudewijn Revis verricht hierbij de officiële handeling, waarna met de aanwezigen zal worden getoost op een voorspoedige bouw.

Nadere informatie: AM, afdeling in- en externe communicatie, (030) 609 72 22, communicatie@am.nl.

Zie ook www.am.nl of www.derederopscheveningen.nl

Highres illustraties zijn te downloaden via www.am.nl (home>actueel>illustraties).