AM geeft startsein bouw woningen laatste fase Nieuw Rustburg in Oud-Beijerland

14 december 2015 11:34 - AM bv
Artists impression Nieuw Rustburg in Oud-Beijerland

Kindvriendelijke wijk op loopafstand van oude centrum

Oud-Beijerland, 14 december 2015 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft het startsein voor de bouw gegeven van de laatste achttien woningen in het plan Nieuw Rustburg, de nieuwe woonwijk tussen de Spuidijk en Zinkweg in Oud-Beijerland. Begin september zijn de woningen uit de eerste fase opgeleverd. In totaal komen er 41 woningen binnen Nieuw Rustburg.

 

Actueel woningaanbod

De achttien eengezinswoningen die nu in aanbouw gaan, worden gerealiseerd in vier blokken in een ruime setting met optimale privacy voor de bewoners. De nieuwe woonwijk wordt op loopafstand van het oude centrum gerealiseerd. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen, scholen en speelruimtes voor kinderen aanwezig. De prijzen voor de eengezinswoningen met keuken en sanitair zijn vanaf € 240.500,- v.o.n. Er is veel belangstelling voor de woningen. Naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2016 opgeleverd. Meer informatie over het actuele woningaanbod en het project is te vinden op www.nieuwrustburg.nl.

Nieuw Rustburg

Nieuw Rustburg ligt aan de rand van Oud-Beijerland tussen de Zinkweg en Spuidijk. De ligging tussen de dijk en de toegangsweg geeft de wijk een geborgen karakter. Het historische centrum en het recreatiegebied het Spui bevinden zich op loopafstand. Het nieuwbouwproject bestaat in totaal uit negentien appartementen, vier dijkwoningen en achttien eengezinswoningen. Het ontwerp van het gebouw sluit fraai aan op dat van de naastgelegen dijk- en eengezinswoningen en vormt eveneens een harmonieus geheel met de bestaande bebouwing van de Zoomwijck. Modern en met een knipoog naar het verleden. Het ontwerp van de woningen komt van Maat Architecten uit Rotterdam. De realisatie is in handen van Stebru.

Nadere informatie: afdeling in- en externe communicatie AM, (030) 609 72 22, communicatie@am.nl.

Zie ook: www.am.nl.

Illustraties in hoge resolutie zijn te downloaden op www.am.nl/actueel/illustraties.