AM presenteert woonprojecten Westland op AM Woonmarkt

8 december 2011 19:02 - AM bv

Naaldwijk, 8 december 2011 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start zaterdag 10 december de verkoop van diverse woningen in het Westland tijdens de AM Woonmarkt. Het gevarieerde aanbod betreft de projecten Tuinveld in ’s-Gravenzande en Parc Hooglande in Naaldwijk.

Tijdens de AM Woonmarkt in restaurant Bij5 te Naaldwijk op zaterdag 10 december van 10.30 - 14.00 uur, zijn vertegenwoordigers van AM en betrokken makelaars aanwezig om informatie te verstrekken over het plan.

Type Bellefleur

Tuinveld ’s-Gravenzande

AM realiseert met het nieuwbouwproject Tuinveld in totaal 388 woningen. Tuinveld ligt aan de noordkant van ’s-Gravenzande. De wijk kenmerkt zich door een traditionele architectuur en een groene, ruime opzet. De start verkoop betreft zestien waterwoningen en twintig luxe appartementen. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 319.900,- v.o.n. voor een eengezinswoning (type Bellefleur) en € 343.900,- v.o.n. voor een appartement (’s-Gravenduijn). Het ontwerp  van de waterwoningen Bellefleur komt van AM Concepts, de in house ontwerpgroep van AM. Het ontwerp van het appartementengebouw is van Wubben Chan architecten.

Type Bellefleur

Op www.woneninsgravenduijn.nl en www.wonenintuinveld.nl is nadere informatie beschikbaar over de betreffende woningen. De bouw van de appartementen is in handen van BAM Woningbouw Den Haag, de bouw van de grondgebonden woningen van BAM Woningbouw W&R.

Type Nassau

Parc Hooglande - Naaldwijk

Parc Hooglande maakt onderdeel uit van de wijk Hoogeland gelegen aan de zuidkant van Naaldwijk, grenzend aan de wijk Kruisbroek. Parc Hooglande wordt een kleinschalige buurt met veel aandacht voor groen en speelruimte voor kinderen. AM ontwikkelt in Parc Hooglande in totaal 36 eengezinswoningen en 48 twee-onder-een-kapwoningen in diverse varianten.

Type Nassau

Het huidige aanbod betreft achttien eengezinswoningen (type Violet) en twaalf twee-onder-een-kapwoningen (type Nassau). De uitstraling van de woningen appelleert aan de jaren dertig architectuur. Het ontwerp is van KOW architecten. De prijzen zijn vanaf € 264.900,- v.o.n. voor een eengezinswoning en vanaf € 415.900,- v.o.n. voor een twee-onder-een-kapwoning. Meer informatie over de woningen is beschikbaar op www.parchooglande.nl. De bouw is in handen van BAM Woningbouw W&R.

AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties – zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied – te benutten. Wij doen dit betrokken, creatief, daadkrachtig, transparant en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM is onderdeel van Koninklijke BAM Groep.

Nadere informatie: AM, Bart Hogenbosch, senior adviseur communicatie, (0300 609 73 68).

Zie ook: www.am.nl.

Beeldmateriaal is te downloaden via www.am.nl (actueel > illustraties).