AM start verkoop woningen volgende fase Façade Deurne

20 januari 2016 09:41 - AM bv
AM start verkoop woningen volgende fase Façade Deurne

Realisatie nieuwe woonbuurt op Spoorzoneterrein gestart

Deurne, 20 januari 2016 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM start vrijdag 22 januari de verkoop van de volgende 43 woningen in het plan Façade in Deurne. In totaal worden hier ongeveer 130 woningen in zeven verschillende fasen gerealiseerd. De 22 woningen uit de eerste fase zijn in aanbouw en worden volgens planning begin april 2016 opgeleverd.

Façade

Façade ligt tussen het centrum van Deurne en de woonwijk St. Jozefparochie en ten zuiden van het spoor. Hier wordt het voormalige Spoorzonegebied van ruim zeven hectare getransformeerd naar een aantrekkelijke woonbuurt dichtbij het centrum met alle voorzieningen. Het woningaanbod van de tweede fase bestaat uit 22 rij- en hoekwoningen, tien twee-onder-een-kapwoningen, een vrijstaand geschakelde woning  en tien semi-bungalows. Alle woningen hebben een klassieke architectuur. De hoek- en rijwoningen maken deel uit van de BAM Wooncollectie en het ontwerp van de overige woningen komt van Quant Architectuur. De prijzen van de woningen zijn vanaf € 179.500,- tot en met € 280.000,- v.o.n.. Van de woningen uit de eerste fase zijn er nog drie beschikbaar. De prijzen van deze woningen zijn vanaf € 177.500,- tot en met € 186.500,-  v.o.n. De bouw is in handen van BAM Woningbouw. Voor meer informatie over Facade Deurne en het woningaanbod zie www.facadedeurne.nl.

vtwonen woonstijlen voor AM

Het vtwonen inrichtingspakket biedt de kopers in Façade de keuze hun woning compleet afgewerkt te laten opleveren in een woonstijl die bij hen past. Het vtwonen inrichtingspakket bestaat uit een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, plinten, vloeren door het hele huis en de muren en trap geschilderd in de kleur(en) naar keuze. ‘vtwonen woonstijlen voor AM’ betreft een samenwerking tussen AM en vtwonen.

Nadere informatie: AM, afdeling in- en externe communicatie, (030) 609 72 22, communicatie@am.nl.

Zie ook www.am.nl of www.facadedeurne.nl.  

Highres illustraties zijn te downloaden via www.am.nl (home>actueel>illustraties)