Appartementengebouw Oosterbaken in Hoogvliet bereikt hoogste punt

4 december 2006 11:26

Breda, 1 december 2006 – Op vrijdag 8 december wordt het hoogste punt bereikt bij de realisatie van woontoren Oosterbaken in Hoogvliet. De heer H. Karakus, wethouder Ruimtelijke Ordening en Wonen van de gemeente Rotterdam, verricht om 16.15 uur de officiële handeling in het bijzijn van kopers en genodigden van de partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling en realisatie van de toren. Het Oosterbaken is een gezamenlijke ontwikkeling van BAM Woningbouw Breda en Woonbron Hoogvliet.

Met een hoogte van 99 meter markeert het Oosterbaken tevens het hoogste punt van Hoogvliet. Behalve een fysiek baken in de Rotterdamse deelgemeente, is het Oosterbaken ook een van de belangrijkste projecten in het kader van de herstructurering van Hoogvliet. De eindoplevering van de woontoren staat gepland voor het derde kwartaal van 2007.
Het Oosterbaken is een luxe appartementengebouw met 33 verdiepingen en 129 drie- en vierkamerappartementen in 17 typen. Het onderscheid zit in woonoppervlakte - variërend van 90 tot 183 vierkante meter - en indeling. Op de meeste woonlagen komen vier woningen; op de 31ste, 32ste en 33ste verdieping de grotere penthouses. De vrij-op-naamprijzen beginnen vanaf € 179.500,- v.o.n., exclusief parkeerplaats in de halfverdiepte parkeerkelder. Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar.

Alle appartementen hebben een ruime, op de zon gerichte woonkamer. De toekomstige bewoners profiteren daarmee optimaal van het dag- en zonlicht en het panoramische uitzicht over het Oedevlietsepark en de Oude Maas. De appartementen op de eerste woonlaag hebben een terras aan de nieuw aangelegde waterpartij aan de voet van het gebouw. Vanaf de 22ste verdieping heeft elk appartement standaard een inpandig terras, dat met een schuifpui is af te scheiden van de woonkamer. Voor de lager gelegen appartementen is deze optioneel. De verschillende indelingsmogelijkheden en afwerkingspakketten bieden de kopers de mogelijkheid hun appartement een eigen signatuur te geven.

Op de derde verdieping van het gebouw zijn, vooruitlopend op de afbouw van de resterende woningen, twee modelwoningen ingericht van het type B en C. Ook de overige typen op deze etage - type A en D - zijn afgewerkt, zodat belangstellenden een duidelijk beeld krijgen van de woonoppervlakte, de indeling, het uitzicht en het comfort. De modelwoning is elke zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend en tevens op afspraak met een van de projectmakelaars te bezichtigen.

Nadere informatie:

www.oosterbaken.nl of bij de projectmakelaars Ooms Makelaars Spijkenisse (0181 - 69 23 33), Synchro Makelaardij (010 - 216 11 10) en VON, Verkoop Ondersteuning Nieuwbouw (010 - 265 68 40).