BAM-Facilicom DUET, een nieuw initiatief voor total facility management

18 december 2006 11:41 - BAM Bouw en Techniek bv

BAM Utiliteitsbouw bv en Facilicom Service Group nv zijn een samenwerking gestart om gezamenlijk integraal gebouwbeheer en facilitaire dienstverlening aan te bieden aan eigenaar-gebruikers en gebruikers van gebouwen. Daarvoor is op vrijdag 15 december 2006 BAM Utiliteitsbouw Facilicom DUET v.o.f. opgericht.

BAM Utiliteitsbouw en Facilicom zien een toenemende vraag in de markt naar integrale uitbesteding van gebouwbeheer en facilitaire dienstverlening voor kantoorhuisvesting. BAM Utiliteitsbouw en Facilicom spelen hierop in en creëren met de oprichting van BAM Facilicom DUET v.o.f. voor hun klanten meerwaarde door het integraal aanbieden van gebouwbeheer en facilitaire dienstverlening. Tijdens de verschillende fasen van de huisvesting worden specifieke facilitaire diensten aangeboden: adviesdiensten in de ontwikkelingsfase, realisatiefase en opleveringsfase en het serviceconcept in de exploitatiefase. Hierbij brengen zowel BAM Utiliteitsbouw als Facilicom hun kennis in die ze hebben opgedaan bij onder andere de tenders voor DBFMO-contracten (design, build, finance, maintenance en operate). BAM Facilicom DUET richt zich geheel op opdrachtgevers in de marktsector.

BAM Facilicom DUET heeft gerenommeerde marktpartijen achter zich staan: BAM Utiliteitsbouw als ontwikkelende bouwer met de vier kernactiviteiten commerciële ontwikkeling, technische ontwikkeling, realisatie en beheer en onderhoud van huisvesting voor bedrijven, instellingen en overheden; en Facilicom Service Group die voor dezelfde marktpartijen facilitaire diensten verricht zoals schoonhouden, beveiliging, bedrijfscatering, personeelsdiensten en facilitair management. BAM Facilicom DUET heeft veel kennis en operationele capaciteit in huis en biedt zijn klanten één aanspreekpunt voor het totale dienstenpakket (hard- en softservices). BAM Facilicom DUET richt zich primair op contracten die zodanig multidisciplinair zijn dat BAM Utiliteitsbouw en Facilicom beide zijn betrokken.

De organisatie van BAM Facilicom DUET is in handen van directeur Menno James. De operationele organisatie zal worden gehuisvest in het nieuwe kantoor van Facilicom Service Group nv in Schiedam.

Nadere informatie: M.A. James, directeur BAM Facilicom DUET, telefoon (010) 298 14 50.