Bouw Valleipark Leusden begonnen!

15 december 2014 10:56
Toekomstige bewoners van Valleipark Leusden met wethouder Erik van Beurden (achterste rij, derde van links).

Amersfoort, 15 december 2014 - Wethouder Erik van Beurden heeft zaterdagmiddag 13 december de bouw van de nieuwe woonwijk Valleipark in Leusden in gang gezet. De wethouder: ‘Valleipark is uniek gelegen tussen de meer dan twee eeuwen oude Grebbeliniedijk en het Valleikanaal. Bovendien is er prachtig uitzicht op het coulissen landschap van de Gelderse Vallei. Bewoners kunnen straks wonen in en genieten van de natuur.’ Heilijgers en Heijmans ontwikkelen en realiseren Valleipark met uiteindelijk ongeveer 120 woningen.

Valleipark wordt een ruime en landelijke woonomgeving met in diverse typen woningen en verschillende prijsklassen. Toekomstige bewoners stappen zo de natuur in. Bezoekers aan het start-event konden onder leiding van een deskundige gids de rijke flora en fauna leren kennen; een buitenkansje voor geïnteresseerden in het project én voor wandelaars en natuurliefhebbers.

In Valleipark komen royale twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Exclusieve huizen die passen bij het ruime, natuurrijke karakter van het woongebied en die aansluiten bij ieders woonwensen. Veel woningen zijn inmiddels verkocht of staan onder optie. In fase 1 van het project liggen ook 16 zelfbouwkavels, waarvan nog een aantal beschikbaar is.

Meer informatie op www.valleipark.nl

Nadere informatie: Heilijgers, André Heeringa, (033) 454 57 00.