Buitenplaats Nieuw Hadriani: start verkoop 2de fase luxe villa-appartementen in Voorburg

25 september 2007 16:26 - AM bv

Capelle aan den IJssel, 24 september 2007 – De verkoop van de tweede fase van het prestigieuse project Buitenplaats Nieuw Hadriani gaat van start op woensdag 26 september om 17.00 uur in het Mövenpick Hotel in Voorburg. Tussen de twee monumentale landhuizen Arentsburgh en Hoekenburgh realiseert BAM Vastgoed een nieuw woonpark met de grandeur van een buitenplaats.

Tweede fase

De tweede fase betreft vijftig luxe villa-appartementen, waarvan zes penthouses. De villa-appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen, die worden gekenmerkt door een klassieke uitstraling met een symmetrische gevelindeling en ingetogen detaillering. Onder de woongebouwen bevindt zich een privé-parkeergarage met eigen garageboxen. De villa-appartementen zijn te koop vanaf € 440.000,- v.o.n.; de penthouses vanaf € 1.450.000,- v.o.n. Voor het ontwerp is architectenbureau Charles Vandenhove uit Luik verantwoordelijk. De bouw wordt gerealiseerd door BAM Woningbouw bv te Den Haag.

BAM Vastgoed is landelijk actief in de ontwikkeling van commercieel vastgoed en woningen en behoort tot de toonaangevende ontwikkelaars van Nederland.

Nadere informatie: Pim Nieuwenhuyze, BAM Vastgoed, verkoopmanager Wonen West, telefoon (010) 266 31 28 of www.nieuwhadriani.nl.