Eerste steen voor appartementengebouw Blankenborch in Vianen

19 april 2001 19:52 - AM bv

Vianen – De heer E.L. van Dijk, wethouder van de gemeente Vianen, legt maandag 23 april de eerste steen voor het appartementengebouw Blankenborch in Vianen.

Het complex bestaat uit 126 koopappartementen en staat op het Blankenborchterrein, waar HBG een nieuwe wijk met bijna 470 woningen realiseert. HBG verwacht de eerste appartementen eind juni 2001 op te leveren.

Appartementengebouw Blankenborch is ontwikkeld door HBG Vastgoed bv in samenwerking met de gemeente Vianen. Het gebouw bestaat uit zeven geschakelde blokken met elk achttien appartementen. De appartementen variëren in grootte van circa 75 m2 tot 140 m2. Zes blokken hebben eenzelfde indeling, namelijk tweelaagse woningen op de begane grond, voorts woningen met drie en vier kamers en een riant penthouse. Het laatste blok bevat vier afwijkende hoekappartementen. Elk blok heeft een eigen entree met lift en trappenhuis. Alle appartementen beschikken over een ruim balkon, de zeven penthouses hebben twee grote terrassen.

De appartementen zijn ontworpen door Klunder architecten te Rotterdam. De uitvoering van het project is in handen van HBG Woningbouw, Volker Bouwmaatschappij.

HBG Vastgoed en HBG Woningbouw maken deel uit van HBG, Hollandsche Beton Groep nv, te Rijswijk.

Nadere informatie: mevrouw B.J.M. Stokman, HBG Bouw en Vastgoed Public Relations, telefoon 070 3722483.