Feestelijke opening Brinkparkgarage Apeldoorn

23 mei 2013 13:32 - BAM Infra bv

Apeldoorn, 23 mei 2013 - BAM Civiel organiseert samen met de gemeente Apeldoorn op zaterdag 25 mei een feestelijke opening voor alle betrokkenen rondom de bouw van de Brinkparkgarage en het stadspark. Na een periode van anderhalf jaar is het project succesvol afgerond.

Opening
Na jaren van voorbereiding is zaterdag 25 mei 2013 de officiële opening van het Brinkpark nieuwe stijl, de Brinkparkgarage en de Grift (deeltraject Prins Willem Alexanderlaan). Het park is een stadspark geworden met een ondergrondse parkeergarage en multifunctionele voorzieningen.

Het programma start om 10.30 uur. De openingshandeling is om 11.15 uur. Bij de openingshandeling zijn gedeputeerde mevrouw J. Meijers, Heemraad de heer G. van den Brandhof en (bestuurlijke) vertegenwoordigers van Het Kadaster, de Regio Stedendriehoek, BAM, Dura Vermeer én de bewoners van de Brinklaan betrokken. Deze organisaties hebben alle bijgedragen aan de realisatie van het opgeleverde project. Voorafgaand aan de openingshandeling houdt burgemeester John Berends van Apeldoorn om 11.00 uur een toespraak. Aansluitend aan de openingshandeling krijgen de aanwezigen een rondleiding door het park en de garage. De bijeenkomst wordt om 12.00 uur afgesloten met een lunch. Vanaf 13.30 krijgen de direct-omwonenden de gelegenheid om als eersten het park te bezoeken.

Rode loper
De bouw van de parkeergarage en de herinrichting van het park vonden plaats voor de deur van de omwonenden. De aannemer BAM Civiel heeft hen tijdens het bouwproces geïnformeerd over de stand van zaken en de mogelijke overlast. Communicatie heeft de bewoners betrokken bij het project. Zij krijgen als eerste inwoners van Apeldoorn de gelegenheid het park te bekijken. Een looproute leidt de genodigden langs alle bijzondere voorzieningen van het park. 

Nadere informatie: Sabine van der Hoek, communicatieadviseur BAM Civiel, (06) 54 38 15 56.