Grote belangstelling voor start verkoop Driesser Velden in Waalwijk

11 april 2006 13:46 - AM bv

Capelle aan den IJssel, 11 april 2006 – BAM Vastgoed is zaterdag 8 april succesvol gestart met de verkoop van het plan Driesser Velden in Landgoed Driessen te Waalwijk. Ongeveer 400 belangstellenden hebben zich, tijdens een informatiebijeenkomst, laten informeren over de diverse woningtypen.

Het project Driesser Velden bestaat uit 18 grondgebonden woningen en 24 appartementen, gelegen aan de rand van het natuurgebied het Labbegat. De grondgebonden woningen liggen per zes geclusterd op ‘eilanden’ van groen. Deze drie-onder-een-kapwoningen zijn deels beschikbaar met garage, zij-uitbouw of als tussenwoning. De koopsommen van de woningen variëren van € 269.000,- tot € 365.000,- v.o.n.

Het appartementengebouw bestaat uit zes lagen met drie appartementen per laag. De situering van de buitenruimten verschilt per laag, waardoor veel verschillende indelingen ontstaan. De appartementen worden verkocht met een eigen parkeerplaats. De koopsommen van de appartementen variëren van € 249.000,- tot € 280.000,- v.o.n.

Driesser Velden is een opvallend ontwerp van Poolen Architecten uit Amersfoort. Het ontwerp is eigentijds met verrassende details, strakke lijnen en klassieke materialen en past perfect in het landschap, waar natuur en wonen met elkaar zijn verweven.

BAM Vastgoed is landelijk actief in de ontwikkeling van commercieel vastgoed en woningen en behoort tot de toonaangevende projectontwikkelaars van Nederland.

Verkoopinformatie:

Belangstellenden kunnen met hun vragen over Driesser Velden contact opnemen met de projectmakelaar Van de Zande Garantiemakelaars te Waalwijk, telefoon (0416) 33 30 59. Ook de website www.driesservelden.nl biedt nadere informatie. De verkoop geschiedt volgens de gemeentelijke regels: er geldt een inschrijftermijn van vier weken, waarna een eventuele loting zal plaatsvinden. De inschrijftermijn eindigt op 8 mei as om 10.00 uur.