Heilijgers en gemeente Arnhem tekenen overeenkomst Zuidereiland Schuytgraaf

16 november 2015 16:21 - BAM Wonen bv
Heilijgers en gemeente Arnhem tekenen overeenkomst Zuidereiland Schuytgraaf

Amersfoort, 16 november 2015 - Wethouder Gerrie Elfrink van de gemeente Arnhem en Arjan van Asselt, directeur Heilijgers Projectontwikkeling, hebben op 13 november de projectovereenkomst getekend voor het Zuidereiland in Schuytgraaf Arnhem.

De Eilanden liggen in de Schuytse Laak in de wijk Schuytgraaf aan de rand van Arnhem, maar toch binnen tien minuten van het centrum. Op één van de twee wooneilanden, het Zuidereiland, ontwikkelt Heilijgers negentien gevarieerde geschakelde woningen. De Schuytse Laak ligt in het zuidoostelijke deel van Schuytgraaf in Arnhem. Het Zuidereiland is bijzonder gelegen. Tussen Park Lingezegen, het Betuwse platteland en de uiterwaarden van Driel biedt de omgeving wandel- en fietsroutes voor een heerlijke dag in de natuur. Het Zuidereiland ligt ook op korte afstand van alle gemakken zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten.

Huizen

De huizen worden bijzondere, water gerelateerde kubistische woningen met een modulaire opbouw. Aangeboden van compact tot zeer ruim. De basiswoning krijgt één bouwlaag van circa 91 m². Deze is modulair uit te breiden met twee lagen oplopend tot 131, 146, 187 en 202 m². De prijzen variëren van € 335.000,- tot ongeveer € 500.000,- vrij op naam. De woningen komen in de loop van 2016 in de verkoop.

Meer informatie?

Eind november gaat de website www.zuidereiland-arnhem.nl live. Geïnteresseerden kunnen hier hun woonwensen kenbaar maken en zich inschrijven. Tot die tijd kunt u contact opnemen met Heilijgers Projectontwikkeling op (033) 454 57 70 of via info@heilijgers.nl.

Nadere informatie: André Heeringa, Heilijgers, a.heeringa@heilijgers.nl