Koopovereenkomst hoofdkantoor The Phone House Netherlands te Amersfoort getekend

14 november 2006 12:24

Amersfoort, 14 november 2006 - Op donderdag 9 november 2006 is de turnkey koopovereenkomst ondertekend van het project The Phone House Netherlands B.V. Het project is ontwikkeld door Heilijgers Projectontwikkeling bv te Amersfoort. De kopende partij is beleggingsmaatschappij Observer Real Estate Investment Fund B.V. te Amsterdam en de huurder van het bedrijfspand aan de Euroweg 20 te Vathorst Amersfoort is The Phone House Netherlands B.V. Het betreft een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum, dat is gevestigd in de geluidswal langs de A1.

Bij deze verkooptransactie is de koper, Observer Real Estate Investment Fund, geadviseerd door MNR Property bv te Haarlem en de verkoper, Heilijgers Projectontwikkeling, door MRE Vastgoed bv te Doorwerth.

Het hoofdkantoor en magazijn van The Phone House Netherlands worden gerealiseerd op een fenomenale zichtlocatie in de geluidswal die de Amersfoortse wijk Vathorst afschermt van de snelweg A1. Het gebouw kent een moderne en zakelijke uitstraling, ligt vlakbij de entree van het bedrijventerrein bij de afslag Amersfoort Noord, kenmerkt zich door de uitstekende ontsluiting en is daardoor prima bereikbaar.

Op de begane grond is het magazijn gesitueerd, omsloten aan drie zijden door de geluidswal. Hierboven bevinden zich de showrooms en kantoorruimtes, die door de geluidswal heen steken en zichtbaar zijn vanaf de A1. Parkeergelegenheid bevindt zich zowel rondom het pand als op het dak van de showrooms en bijbehorende kantoorruimtes. Dit project is de eerste ontwikkeling in de geluidswal waarvan de bouw is gestart. Het pand wordt opgeleverd op 1 juli 2007.

Het bruto vloeroppervlak bedraagt in totaliteit circa 6.210 m2 vvo. In totaal worden 99 parkeerplaatsen gerealiseerd, waarvan 57 op een parkeerdek. Het project is verkocht voor een koopsom van € 10.900.000,- (exclusief omzetbelasting).

Nadere informatie: mevrouw P.J. van Schaik, Heilijgers, (033) 454 57 61.