Officiële start bouw serviceflatcomplex Sint Antoniusstraat

(Persbericht Stichting Elisabeth:) Breda, 28 november 2012 - In opdracht van GREEN ontwikkelt Bogor Projectontwikkeling in samenwerking met Stichting Elisabeth een schitterend nieuw serviceflatcomplex  genaamd ‘De Tweesprong’ aan de Sint Antoniusstraat in Oosterhout. De Tweesprong wordt gebouwd door BAM Utiliteitsbouw regio Eindhoven. De officiële start van de bouw vindt plaats op donderdag 6 december 2012. De heer Jan Zeeman van GREEN verricht samen met de heer Peter Smittenaar van Stichting Elisabeth de officiële openingshandeling. 

In het serviceflatcomplex worden 55 huurappartementen gerealiseerd. Deze zijn vanaf januari 2014 beschikbaar en worden verhuurd door Stichting Elisabeth (uit Breda). Het woningaanbod bestaat uit 2-, 3- en 4-kamer serviceflatwoningen die ook geschikt zijn om zorg te ontvangen. De woningen zijn beschikbaar in dertien typen en afmetingen. Alle woningen hebben een hoog afwerkingsniveau. Elke woning heeft de beschikking over een parkeerplaats in de garage.

De woningen zijn bedoeld voor vijftigplussers en voorzien van alle comfort. Zo kan men gebruik maken van een maaltijdservice. Op de begane grond bevindt zich een gemeenschappelijke ruimte waar de huurders gezellig samen kunnen zijn of activiteiten kunnen organiseren. Voor familie en kennissen bestaat er de mogelijkheid om te blijven logeren. Ook zijn alle woningen voorzien van een noodoproepinstallatie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via Stichting Elisabeth thuiszorg te ontvangen.

Meer informatie: Stichting Elisabeth (www.elisabethbreda.nl) of Elisabeth Wonen (www.elisabethwonen.nl), Green Real Estate (www.green.nl), Bogor projectontwikkeling BV (www.bogor.nl) en BAM Utiliteitsbouw regio Eindhoven (www.bamutiliteitsbouw.nl).