Open huis prestigieus plan Nieuw Rustenburg Zaandam

20 augustus 2009 20:24 - AM bv

(Persbericht AM:) Amsterdam, 20 augustus 2009 - De Tsaar/Nieuw Rustenburg is het markante middelpunt van het stedelijke vernieuwingsplan Inverdan in het centrum van Zaandam. Op 29 augustus organiseert ontwikkelcombinatie Amstelforte, bestaande uit Rochdale, DeltaForte en AM, een open huis, waar geïnteresseerden in de gelegenheid worden gesteld de bouwlocatie te bezoeken.

De bouw van De Tsaar/Nieuw Rustenburg vordert gestaag en inmiddels zijn de contouren dan ook duidelijk zichtbaar. Eind augustus wordt door de aannemer BAM Woningbouw het hoogste punt verwacht. De woningen worden naar verwachting in het eerste kwartaal van 2010 opgeleverd.

Nieuw Rustenburg

Dit najaar start de ontwikkelcombinatie Amstelforte met de verkoop van de eerste woningen van Nieuw Rustenburg. Nieuw Rustenburg is ontworpen door Rijnboutt Van der Vossen Rijnboutt Architecten uit Amsterdam en omvat zowel koop- als vrije sector huurwoningen. Deze zijn verdeeld over De Toren, De Pakhuizen, De Grachtenhuizen en De Zaagtand.

Open huis

Tijdens het open huis op de bouwplaats van Nieuw Rustenburg op zaterdag 29 augustus a.s. tussen 10.00 en 13.00 uur ontvangen geïnteresseerden uitgebreide informatie over de koopwoningen en een persoonlijke rondleiding op de bouwplaats. De kandidaten kunnen met eigen ogen zien hoe mooi de woningen worden en zich met voorrang inschrijven voor het woningtype van hun keuze.

Meer informatie

Na het open huis is de verkoopinformatie en het interesseformulier te verkrijgen bij één van de verkopende makelaars (Kuijs Reinder Kakes, Brantjes Makelaars Zaanstad en Gerard Wijma) en het Informatiecentrum Inverdan. Meer informatie is ook te vinden op de website www.detsaar.nl.

Nadere informatie: AM, Loes Claassen, communicatieadviseur, (0)30 609 72 52.