Opening modelappartement van De Terp in Amersfoort

24 juni 2009 13:05 - AM bv

Bunnik, 23 juni 2009 - Mr. R Luchtenveld, wethouder ruimtelijke ordening van de gemeente Amersfoort, opent zaterdag 27 juni 2009 om 12.00 uur het modelappartement van De Terp in Amersfoort. Opmerkelijk is dat het modelappartement niet op de bouwlocatie is gevestigd, maar in de showroom van meubelwinkel en ontwerpstudio BACK aan de Amsterdamseweg 144 in Amersfoort.

ln nauwe samenwerking tussen projectontwikkelaar BAM Vastgoed en BACK is in de interieurshowroom een appartement van 150 m2 nagebouwd. Dit appartement is volledig ingericht en afgebouwd, inclusief sanitair, keukeninrichting, terrassen en raampartijen. ln alles lijkt het appartement te staan op de mooiste plek van Amersfoort: het Bergkwartier.

Het modelappartement is gecreëerd om potentiële kopers voor het project De Terp te inspireren. Het project De Terp is gelegen op de Berg in Amersfoort. BAM Vastgoed heeft het nieuwe project in nauw overleg met de oorspronkelijke bewoners ontwikkeld. De naam De Terp is op verzoek van de huidige eigenaren gehandhaafd. De originele Terp was in de jaren vijftig zijn tijd ver voorruit en dat zal de nieuwe Terp ook zijn, want er wordt opnieuw een uniek woonconcept gerealiseerd.

De Terp nieuwe stijl kent een meer open structuur, door drie nagenoeg identieke paviljoens. Verder wordt veel aandacht geschonken aan groen en wandelpaden aan alle zijden.

De appartementen en penthouses variëren van 110 tot 200 m2 en zijn alle luxe van opzet met grote raampartijen en royale terrassen. Bijzonder is tevens het ruime aanbod aan comfort- en servicevoozieningen. Logeerkamers, wellnessruimte, bibliotheek, lounge en dining room zijn standaard aanwezig.

Aangezien BAM Vastgoed onderkent dat het lastig is om vanaf een tekening toekomstige woon- en leefruimte te beoordelen, is nu een modelappartement gebouwd. Het appartement geeft een realistisch beeld en kan daarmee veel zorgen wegnemen. De toekomstige bewoners beleven de nieuwe woonomgeving en kunnen deze op haar kwaliteiten beoordelen. Ruim, groen, gelijkvloers en van alle gemakken voorzien. De openingstijden van modelappartement en showroom BACK zijn dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie: www.wonenopdeberg.nl

Nadere informatie: G.S.(Bertha) van Rossum, verkoopmanager BAM Vastgoed, (030) 659 85 34, b.van.rossum@bamvastqoed.nl