Realisatie Best ensuite in centrum Best in volle gang; Kleinschalig, stijlvol nieuwbouwproject in jaren dertig architectuur

8 september 2015 11:59 - AM bv
Realisatie Best ensuite in centrum Best in volle gang; Kleinschalig, stijlvol nieuwbouwproject in jaren dertig architectuur

Bunnik, 8 september 2015 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM heeft na een voortvarende verkoop het startsein gegeven voor de realisatie van negentien woningen in nieuwbouwproject Best ensuite in Best. Het aanbod omvat achttien twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning nabij het centrum. Alle woningen zijn verkocht. De woningen worden naar verwachting in de zomer van 2016 opgeleverd.

Best ensuite

Best ensuite wordt ten zuiden van de Molenstraat in Best gerealiseerd. Het plan is gesitueerd in een groene omgeving en ligt op loopafstand van het centrum, het treinstation en nabij belangrijke uitvalswegen als de A2, A50 en A58.

Het betreft een kleinschalig project met een luxe en intiem karakter. Het ontwerp van de woningen heeft een jaren dertig architectuur en komt van in-house architectenbureau Kreatuur, onderdeel van AM.

De huizen hebben een woonoppervlakte van 145 tot 171 m2 en zijn standaard voorzien van vijf slaapkamers. Kopers hadden de keuze de woning naar wens uit te breiden met diverse opties. De huizen zijn gelegen op kavels van 228 tot 388 m2 en beschikken alle over een garage of vrijstaande berging. De woningen zijn onderhoudsvriendelijk door toepassing van kunststof kozijnen, goten en boeiboorden.

De prijzen van de woningen waren vanaf €  309.950,--  voor een twee-onder-een-kapwoning tot en met € 449.950,-- voor de vrijstaande woning. De bouw van de woningen is in handen van bouwbedrijf Pennings uit Rosmalen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met AM, afdeling in- en externe communicatie, telefoon 030 6097222 of communicatie@am.nl. Zie ook www.am.nl.
Illustraties in hoge resolutie zijn te downloaden op www.am.nl (actueel > illustraties).