Start bouw kantoorgebouw Borneo op De Groene Schenk in Den Haag

15 oktober 2003 21:12 - AM bv

De bouw van het kantoor Borneo op de het kantorenpark De Groen Schenk te Den Haag gaat donderdag 16 oktober 2003 op feestelijke wijze van start.

De heer A.J. Hilhorst, wethouder Ruimtelijke Ordening, Stedelijke Ontwikkeling en Wonen, en dr.ir. B.M. Geerken, directeur van Organisatie en Planning van NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), geven daartoe om 16.30 uur het startsein.

Het kantoorgebouw Borneo is ontwikkeld door de projectontwikkelingscombinatie Loolaan VOF (bestaande uit BAM Vastgoed en Blauwhoed Vastgoed met NIB Capital). Het kantoor biedt 5.700 m2 bruto vloeroppervlak, verdeeld over zeven verdiepingen. Half onder het maaiveld is een parkeergarage gesitueerd, die plaats biedt aan 57 auto’s. Het kantoor, ontworpen door het architectenbureau Van den Oever, Zaaijer en Partners te Amsterdam, is voor een periode van ruim vijftien jaar verhuurd aan NWO. NWO is reeds gevestigd op De Groene Schenk en benut het kantoor Borneo voor uitbreiding.

De bouw wordt gerealiseerd door BAM Utiliteitsbouw, regio Rotterdam. BAM zal het kantoor eind 2004 opleveren, waarna het begin 2005 door NWO in gebruik zal worden genomen.

Kantorenpark De Groene Schenk is gelegen naast het NS-station Laan van Nieuw-Oostindië en eveneens per auto (vanaf de Utrechtse Baan) uitstekend bereikbaar.

Nadere informatie: S.C.A.J. Bouwmans, BAM Vastgoed, (070) 372 28 82.