Start Park Veldzicht in Amersfoort

28 februari 2006 14:30 - AM bv

Bunnik, 28 februari 2006 – Mr. P.M. (Paul) Strengers, wethouder ruimtelijke ontwikkeling en Coördinatie Vathorst van de gemeente Amersfoort, zal donderdag 2 maart de officiële handeling verrichten voor de start van het project Park Veldzicht.

Park Veldzicht – ontwikkeld door BAM Vastgoed – bestaat in totaal uit 64 woningen, waarvan 24 halfvrijstaande villa’s, 8 tuinvilla’s, 8 hofwoningen en 24 laanwoningen. De architectuur van de woningen kenmerkt zich door de toepassing van bakstenen gevels, keramische pannendaken, erkers, brede dakgoten en tuinmuurtjes, waardoor de woningen doen denken aan traditionele dorpswoningen, maar met een eigentijds tintje. Bijna alle woningen beschikken over een garage of parkeerruimte op eigen terrein.

Medio januari van dit jaar is gestart met de bouw van de woningen en deze week is er begonnen met het leggen van de vloeren op de begane grond. Alle woningen zijn verkocht.

Park Veldzicht ligt aan de rand van Amersfoort in deelgebied De Velden van de nieuwe wijk Vathorst. De ruime opzet zorgt voor een comfortabele woonomgeving met een aangename hoeveelheid groen.

BAM Vastgoed is de projectontwikkelingsmaatschappij van Koninklijke BAM Groep en is als zodanig landelijk actief in de ontwikkeling van commercieel vastgoed en woningen en behoort tot de toonaangevende ontwikkelaars van Nederland.

Voor informatie over het project en het verzoek om beeldmateriaal kunt u terecht bij T.W. Meijer, afdeling Communicatie BAM Vastgoed, tel. (030) 659 89 55.