Start verkoop 127 eengezinswoningen Nessegaarde

6 juli 2007 15:21 - AM bv

(Gezamenlijk persbericht BAM Vastgoed, Rabo Vastgoed en Moes Projectontwikkeling:) Rotterdam, 6 juli 2007 - Dinsdag 10 juli start de verkoop van 123 eengezinswoningen en vier woon-werkwoningen in het project Nessegaarde in Rotterdam-Nesselande. Tijdens een informatiebijeenkomst van 17.00 tot 19.30 uur in de Brede School Nesselande, Robert van ’t Hoffstraat 10 in Rotterdam, is uitgebreide projectinformatie beschikbaar. De woningen zijn ontworpen door Spring architecten uit Rotterdam en Theo Verburg Architecten uit Ede. Het project is ontwikkeld door een combinatie van BAM Vastgoed, Rabo Vastgoed en Moes Projectontwikkeling in nauwe samenwerking met het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam, dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting.

Woningen in Nessegaarde

Aan de Laan van Avant-Garde en de daarachter gelegen straat komen eengezinswoningen met een karakteristieke kap. Op de hoek van de Laan van Avant-Garde en de Laan van Magisch Realisme verrijzen vier woon-werkwoningen, waar kan worden gekozen voor een praktijkruimte en een ruim dakterras. Aan de Laan van Magisch Realisme worden strak vormgegeven eengezinswoningen gerealiseerd. De eengezinswoningen zijn te koop vanaf € 230.000,- v.o.n., de woon-werkwoningen vanaf € 255.000,- v.o.n. Vrijwel alle woningtypen hebben woningvergrotende opties.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich tot en met maandag 23 juli 10.00 uur inschrijven bij de verkopende makelaars Van Herk Makelaardij in Capelle aan den IJssel (010 - 284 64 44), HMJ Makelaardij in Rotterdam (010 - 251 90 33) en Van Leeuwen Makelaardij in Nieuwerkerk aan den IJssel (0180 - 31 33 70). Meer informatie staat ook op www.nessegaarde.nl. Direct na 23 juli worden de eerste verkoopgesprekken met de makelaars ingepland.

Over Nessegaarde

Nessegaarde is de jongste ontwikkeling van Rotterdam-Nesselande (www.nesselande.rotterdam.nl) en wordt gekenmerkt door groen en ruimte. De locatie heeft daarentegen ook alle stedelijke voorzieningen en ligt op korte afstand van het centrum van de stad.

BAM Vastgoed (www.bamvastgoed.nl) is landelijk actief in de ontwikkeling van commercieel vastgoed en woningen en behoort tot de toonaangevende projectontwikkelaars van Nederland.

Rabo Vastgoed (www.rabovastgoed.nl) heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de grootste woningbouw-ontwikkelaars van Nederland. Rabo Vastgoed benadert projecten vanuit maatschappelijke betrokkenheid en stelt de mens daarbij centraal.

Moes Projectontwikkeling (www.moesbouw.nl) maakt deel uit van Moes Bouwgroep, die zich richt op zowel projectontwikkeling als woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Karen Kegel, communicatieadviseur, 010 - 241 16 52. Meer informatie is ook beschikbaar op www.nessegaarde.nl.