Startsein bouw woningen Breecamp in Stadshagen in Zwolle

15 januari 2016 14:52 - AM bv
Artists impression woningen Breecamp in Stadshagen in Zwolle

Wethouder René de Heer verricht officiële handeling

Zwolle, 15 januari 2016 - Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM houdt samen met BAM Woningbouw Noordoost op maandag 18 januari een feestelijke bijeenkomst ter ere van de officiële start bouw van zeventien woningen in het plan Breecamp in Stadshagen in Zwolle. In de aanwezigheid van kopers en andere betrokkenen, verricht wethouder René de Heer de officiële handeling.  De oplevering van de woningen is volgens planning  voor de zomervakantie 2016.

Breecamp is een deelplan van de wijk Stadshagen, een jonge moderne wijk midden in de polder en op fietsafstand van het centrum van Zwolle gelegen. Het natuurgebied Mastenbroek bevindt zich op een steenworpafstand en Stadshagen zelf heeft een ruim aanbod van winkel- , cultuur, - sociale- en sportvoorzieningen.

Woningaanbod

De woningen kenmerken zich door een fraaie Oudhollandse architectuur en zijn afkomstig uit de BAM Wooncollectie. Het aanbod bestaat uit zeventien ruime eengezinswoningen in drie verschillende typen. Het merendeel hiervan is verkocht, er zijn op dit moment nog drie woningen beschikbaar. De prijzen zijn vanaf  € 195.000,- tot en met € 250.000,- v.o.n.  Zie voor meer informatie over dit project www.breecamp.nl.

Woonklaar opleveren

Kopers hebben de mogelijkheid hun woning ‘woonklaar’ op te laten leveren. Door te kiezen voor het woonklaar-product Victor & Wonen, kunnen zij de indeling en afwerking van de woning geheel zelf bepalen. Toekomstige bewoners kunnen hiermee direct wonen vanaf het moment dat ze de sleutel ontvangen. Er hoeft zelf niet meer te worden geklust.

Nadere informatie: AM, afdeling in- en externe communicatie, (030) 609 72 22.

Zie ook www.breecamp.nl en ook www.am.nl.

Illustraties in hoge resolutie zijn te downloaden op www.am.nl (actueel > illustraties).