Wethouder Siebenga geeft startsein bouw woningen De Fok in Heerenveen

28 juni 2010 18:19 - AM bv

Heerenveen, 28 juni 2010 - Wethouder Siebren Siebenga (o.m. ruimtelijke ontwikkeling, stedelijke vernieuwing en woningbouw) zal woensdag 30 juni in aanwezigheid van de kopers en overige betrokkenen het officiële startsein geven voor de bouw van 20 woningen op de voormalige schoollocatie van de HBS aan De Fok te Heerenveen.

Dit project, bestaande uit 18 twee-onder-een-kap-woningen en twee vrijstaande woningen, is een ontwikkeling van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. De bouw is in handen van Van Wijnen Gorredijk. Na de spoedige verkoop van de woningen is in april 2010 het bericht van de start van de bouw uitgegaan naar de kopers.

Profiel AM

Inspirerende en duurzame leefomgevingen bedenken en ontwikkelen, dat is de passie van AM. Wij betrekken actief alle belangen en belanghebbenden in een open planproces om de soms verborgen kracht van locaties - zowel in de stedelijke omgeving als in het landelijk gebied - te benutten. Wij doen dit creatief, professioneel, eigenzinnig en vol bezieling. Duurzaamheid is daarbij een integraal onderdeel van onze projecten. In samenwerking met overheden, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties en consumenten ontstaan hierdoor bijzondere en kwaliteitsrijke gebieden om in te wonen, werken, winkelen en recreëren. AM zorgt hiermee voor kwaliteit van ruimte én kwaliteit van leven.

AM is een werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep.

Nadere informatie: AM, afdeling in- en externe communicatie, telefoon 030 6097295.